Privacy Statement

Privacy Statement

laatst gewijzigd 20-02-2020

Wij van Live Your Choice vinden jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doen we er alles aan om jouw persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te behandelen.Wij van Live Your Choice vinden jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doen we er alles aan om jouw persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te behandelen.

Doeleinden van verwerking

We hebben gegevens nodig om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen doen. We moeten weten voor wie we werken en wat de gevraagde diensten zijn. Dan pas weten we hoe we die zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Verder houden we u op de hoogte van relevante ontwikkelingen. 

Grondslag verwerking 

U geeft door gebruikmaking van onze diensten toestemming om uw gegevens te verwerken. Die toestemming kunt u intrekken. 

Om je aanvragen voor onze gratis blogs, meditaties en video’s via onze nieuwsbrief, je aanvraag van een van onze gratis Webinars, videoseries, checklists e.d. (mogelijk via derden zoals Facebook) of om je bestelling van een van onze diensten of producten zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we gegevens van je nodig. De verwerking van uw gegevens is dus nodig om de overeenkomst uit te voeren. We moeten immers weten wie de diensten wil ontvangen, waar het naar toe moet worden gestuurd of waar de rekening naar toe moet. 

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan die worden beschreven in dit Privacy Statement tenzij we van tevoren jouw uitdrukkelijke toestemming hiervoor hebben verkregen. Die toestemming kan blijken uit het feit dat je per e-mail of anderszins een vraag aan ons stelt. Alleen als je uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven gebruiken we je emailadres en naam om je onze nieuwsbrieven te sturen met onze gratis maar waardevolle informatie en inspiratie.

In dit Privacy Statement delen we hoe we die gegevens of informatie die je met ons deelt gebruiken. Dit Privacy Statement is van toepassing op het gebruik van de informatie die je met ons deelt:

  • Online als je onze website Live Your Choice bezoekt en
  • Offline als je informatie met ons deelt, bijvoorbeeld als je jouw e-mailadres aan ons geeft op een event omdat je onze nieuwsbrief of informatie wilt ontvangen of wanneer je een dienst of product offline koopt.

Door onze websites te bezoeken, ga je akkoord met dit Privacy Statement en de Disclaimer die van toepassing zijn op onze websites. Ook wanneer je offline gegevens met ons deelt, ga je akkoord met dit Privacy Statement.

We slaan jouw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. Op onze website worden de gegevens die je met ons deelt via een beveiligde verbinding (SSL) naar ons verstuurd.

We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden en delen op geen enkele wijze jouw informatie met derden buiten de partijen die in dit Privacy Statement worden beschreven.

DE INFORMATIE DIE WE VERZAMELEN

Op onze website verzamelen en/of ontvangen we twee soorten informatie:

1. PERSOONSGEGEVENS DIE JE ACTIEF AAN ONS VERSTREKT

Als je je aanmeldt om de nieuwste blogs en video’s via onze nieuwsbrief of andere informatie te ontvangen, deelneemt aan een van onze enquêtes of je aanmeldt voor een Webinar of andere vorm van gratis inspiratie, dan vragen we je je gegevens met ons te delen: je voornaam, achternaam en e-mailadres.

We verzamelen geen persoonlijke informatie als je de website bezoekt tenzij je deze vrijwillig zelf met ons hebt gedeeld, bijvoorbeeld door het invullen van een formulier om nieuwsbrieven en informatie te ontvangen.

Wanneer je een dienst of product aanschaft, vragen we naast je voornaam, achternaam en emailadres ook om je straat, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Als je bedrijf buiten Nederland gevestigd is, vragen we je BTW nummer zodat we de BTW kunnen verleggen. Je adresgegevens vragen we om je factuur netjes op te kunnen maken en om fysieke producten toe te kunnen sturen. Je telefoonnummer vragen we om je persoonlijk te woord te kunnen staan voor support rond de levering van de dienst of het product of om afspraken in te plannen voor het leveren van onze coaching, workshops, trainingen of retreats of mogelijk andere programma’s of diensten.

2. PERSOONSGEGEVENS DIE OM TECHNISCHE REDENEN AUTOMATISCH AAN ONS WORDEN DOORGEGEVEN

Daarnaast geldt dat bij het bezoeken van onze websites automatisch enkele technische gegevens door je computer en apparatuur aan onze computers worden verstrekt, zoals het door jou gebruikte IP-adres, het besturingssysteem en de gebruikte internet browser.Dit zijn cookies waarvoor je ook de cookiemelding hebt kunnen zien toen je onze website bezocht. We verwijzen je naar de Disclaimer voor meer informatie over cookies op onze websites. 

HOE WE JE GEGEVENS GEBRUIKEN

  • We mailen je (als je geen product of dienst hebt gekocht) uitsluitend als je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven, onze nieuwsbrief met updates van de blogs, meditaties en video’s;
  • We mailen je als je dit expliciet hebt aangevraagd om je de gratis freebies en waardevolle informatie te sturen die je opgevraagd hebt. Hierna zullen we je niet automatisch op onze maillijst zetten maar je expliciet vragen of je dit wilt, waarbij je expliciet toestemming geeft of juist niet;
  • We mailen je mogelijk ook om je feedback te vragen over onze producten en diensten;
  • We mailen je om je te informeren over onze diensten en producten en die van onze samenwerkingspartners en affiliaties als we denken dat je die echt super interessant kunt vinden;
  • We houden hiervoor graag bij wat je eerder bij ons gekocht of aangevraagd hebt zodat we je niet onnodig lastig vallen met informatie die niet aansluit bij jouw interesses of situatie. Dit doen we alleen als je expliciet toestemming hebt gegeven om onze nieuwsbrief te ontvangen of een product of dienst bij ons hebt gekocht (zie punt 1).

We gebruiken je informatie daarnaast ook om medewerkers of partijen aan wie wij werk uitbesteden (zoals technisch support, marketing support, klantenservice) contact met je op te kunnen laten nemen voor het leveren van onze diensten en producten, bij technische problemen met aanmelden voor de nieuwsbrief of om vragen en problemen bij het inloggen in onze leeromgeving voor je op te lossen. Deze partijen zijn uiteraard verplicht je gegevens vertrouwelijk te behandelen.

We delen mogelijk jouw email-adres met Facebook voor het aanmaken van een Custom Audience in de advertising tool van Facebook. We uploaden dan de email-adressen van onze lezers om een gerichte advertentiecampagne te kunnen maken. Wil je niet dat jouw email-adres voor dit doel aan Facebook wordt doorgegeven? Mail ons dan op contact@live-your-choice.com dan zorgen we dat het niet gebeurt.

Wanneer je geïnteresseerd bent in één van onze producten of diensten en op een Facebook advertentie klikt, wordt er om je voor-en achternaam en email adres gevraagd. Via een ander programma Zapier (deze verzorgd de koppeling tussen Facebook en MailChimp) worden deze gegevens in de bijbehorende lijst van MailChimp geplaatst, maar na een dubbele bevestiging via je email. Je ontvangt een email van inschrijving waarmee je op elk moment je gegevens kan aanpassen of verwijderen. Wanneer je de gegevens verwijdert, wordt je niet meer gemaild en je gegevens worden definitief uit MailChimp verwijderd.

Aanmelden via de website voor de retreat, informatie of nieuwsbrief is ook mogelijk. Dan worden je gegevens via bevestiging per email in MailChimp bewaard. Via de bevestigingsemail kan je op elk moment je gegevens aanpassen of (definitief) verwijderen.

Via bepaalde websitepagina’s gebruiken we een reserveringstool, namelijk Myreservation (https://www.myreservations.nl/) om je zo de mogelijkheid te geven om online een afspraak in te boeken. Hierbij vragen we om je voor- en achternaam, email adres, telefoonnummer en waar of hoe je de sessie wenst (Afspraak op kantoor (Middelbeers), Skype of Zoom). Je ontvangt een bevestiging direct via https://www.myreservations.nl/ en deze wordt tevens naar Live Your Choice gestuurd. Op de aangegeven datum en tijdstip kunnen we je via skype of telefoon te woord staan.

Al deze bedrijven van de eerder genoemde tools (Facebook, Zapier, MailChimp en MyReservation) hebben zelf het een en ander geregeld in het kader van de AVG en hebben hun eigen privacy statement en disclaimer. Mocht je daar vragen over hebben, bekijk dat dan via hun eigen sites. Ze gaan vertrouwelijk met je gegevens om. Wij dragen daar echter geen enkele verantwoordelijkheid voor.  

AFFILIATES EN SAMENWERKINGSPARTNERS

Op onze website plaatsen we links naar externe websites van samenwerkingspartners en affiliaties als we denken dat die informatie waardevol voor je is. We hebben geen controle over hoe deze derden omgaan met de Privacy wetgeving. We raden je aan de Privacy Statement en Disclaimer van deze derden zelf goed te lezen als je deze sites bezoekt. 

DE INFORMATIE DIE JE GEDEELD HEBT INZIEN EN AANPASSEN

Als je je hebt aangemeld op onze websites voor onze nieuwsbrief, informatie over onze retreats, meditaties of andere gratis informatie die we delen, mailen we je om ervoor te zorgen dat je kunt ontvangen wat we je beloofd hebben. We gebruiken hiervoor het mailprogramma MailChimp. Dat betekent dat MailChimp jouw gegevens ook ontvangt. We verwerken deze gegevens voor zolang als je op onze maillijst staat en je hiervoor niet hebt afgemeld of uiterlijk 12 maanden nadat je de laatste mail hebt ontvangen voor een van de gratis trainingen of mails als je daarna niet hebt aangegeven ook onze inspiratiemails te willen ontvangen. De gegevens die je aan ons hebt doorgegeven kun je te allen tijden laten aanpassen door een mail te sturen naar contact@live-your-choice.com. Je kunt jezelf eenvoudig afmelden voor alle of een deel van de communicatie via de links onderaan elke mail die je van ons ontvangt. Zodra je je hebt afgemeld voor onze nieuwsbrief, zullen we je gegevens binnen 6 maanden volledig verwijderen. Je kunt je niet afmelden voor communicatie en e-mails die nodig zijn om je aankoopproces te voltooien, anders kunnen we (een deel van) de diensten en producten niet aan je leveren.

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens. Ook heb je het recht de toestemming voor het verwerken van je gegevens die je ons hebt gegeven weer in te trekken. Stuur als je dat wilt een email naar contact@live-your-choice.com.Tot slot wijzen we je erop dat je het recht hebt een klacht in te dienen over de verwerking bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

LET OP MET INFORMATIE DIE JE OPENLIJK DEELT ONDER MEER OP ONZE WEBSITES OF SOCIAL MEDIA

We vinden jouw privacy belangrijk. Er zijn plekken waar we op geen enkele wijze invloed kunnen hebben op het beschermen van jouw privacy en wijzen je er daarom graag op om je hiervan bewust te maken.Wees er bewust van dat alle informatie die je vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt aan derden – zoals reacties op onze blogs, in de chat of op onze social media – mogelijk gehoord, gelezen en verzameld wordt door anderen buiten ons. We houden ons niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden.

We bewaren gegevens voor een onbepaalde periode, maar zo kort mogelijk. Op grond van de wet moeten wij gegevens en administratie soms tot 7 jaar bewaren. Verdere criteria zijn de vragen of u regelmatig diensten afneemt, of u nog gegevens wilt ontvangen en of ontwikkelingen voor u nog relevant zijn.  

WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACY STATEMENT

Eventuele wijzigingen van onze websites kunnen leiden tot wijzigingen in dit Privacy Statement. We raden je daarom aan dit Privacy Statement regelmatig nog eens te lezen.

VRAGEN OF KLACHTEN OVER HET PRIVACY STATEMENT

We houden dit Privacy Statement up-to-date met de ontwikkelingen in de Privacy wetgeving. Heb je vragen? Stuur dan een email naar contact@live-your-choice.com en zet “privacy statement” in het onderwerp van je email.

Voor vragen of klachten kunt u terecht bij de verwerkingsverantwoordelijke. Daar kunt u tevens terecht voor verzoeken tot inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens.

De verwerkingsverantwoordelijke is:
Live Your Choice, Sandra Bijl, Hilleborg 20, 5091 TM Oost- West en Middelbeers

Pak je stress aan en leer EFT.

Nu is de tijd om je stress rondom het Corona virus aan te pakken en EFT (Emotional Freedom Techniques) te leren.

* Boek je eigen Power Tapping Sessie (alleen online mogelijk, hierin 20 jaar ervaring).

* Doe mee met de Online Power Tapping (EFT) Meditatie.

* Luister direct zelf naar de Power Tapping Meditatie Corona Stress.

You have Successfully Subscribed!