fbpx

Kom in je kracht

Guided Power Tapping Special op 1 januari 2021 om 15:00 en om 17:00 uur CEST. Doe je mee?

Om het oude  jaar 2020 af te sluiten, los te laten en de bijbehorende emoties te neutraliseren. En om 2021 binnen te stappen met nieuwe plannen en door jezelf open te stellen. Gezond en wel. Maak deze stap en ervaar het zelf. 

~~~

Sandra_Workshop_6
Sandra_Workshop_5

Trauma’s, stress en negatieve gebeurtenissen wegen heel zwaar in de rugtas die we allemaal dragen. Wat er gebeurd is, is gebeurd. Dat kunnen we niet wissen en dat hoeft ook niet. Echter de zwaarte kunnen we eraf halen. De negatieve lading neutraliseren. Dat is wat EFT doet. Weer lucht krijgen en minder druk op je schouders. Minder of geen lichamelijke pijnen meer. Kan dat? Ja zeker.

In een Power Tapping Sessie gaan we samen aan de slag. Stap voor stap, laagje voor laagje, frame voor frame. Niet alles in 1 keer en in 1 sessie aanpakken. Je zal versteld staan wanneer je ziet welke ‘haken’ jij in je vroege jeugd al hebt gemaakt. Hoe komt het toch dat je opeens aan opa moet denken. Of die keer dat je van je fiets viel.

Mijn kennis over de ‘Zielsoorzaken van Ziektes’ pas ik bijna elke sessie wel toe. Heeft je klacht te maken met je moeder of je kinderen? Welke negatieve kernwaarde van toepassing is? Ongeloof van cliënten? Jazeker. Totdat ik het toelicht. Kwartjes vallen op zijn plaats. Ongelofelijk maar waar.

Wanneer je wilt kijken hoe EFT werkt en wat het voor jou kan doen, doe dan een keer mee met de Guided Power Tapping. Vaak in het Engels omdat er deelnemers meedoen die over de hele wereld verspreid zitten. 

Online Workshops via Zoom worden met regelmaat gegeven. Hou ons in de gaten.

Je kan ook al aan de slag door de YouTube filmpjes te bekijken en mee te doen.

Liever (ook) met mij aan de slag? Ik leer je met alle liefde EFT en zie je graag online of hier in de praktijk.

Power Tapping
Sessies

Samen op weg naar je kracht

Trauma’s, stress en rouw resulterend in PTSS en burn-out werken verlammend. Je kracht is verdwenen. Hoe te handelen?

Power Tapping neemt deze verlamming weg en daardoor ontstaat ruimte om nieuwe plannen te maken. Maak die stappen en ga aan de slag om je plannen uit te voeren: op weg naar volledig in je kracht staan.

Ik bied individuele sessies aan en ook een pakket waarbij ik je een jaar lang begeleid.

Guided
Power Tapping

Een uurtje voor jezelf

Wekelijks Online Guided Power Tapping! Om je eigen unieke situatie aan te pakken en zo goed mogelijk te neutraliseren. Doe mee (gratis) en voel je stress verminderen.

We beginnen met de basis EFT. Vervolgens geven we aandacht aan onze ademhaling en een ABC methode om terug te komen bij onszelf en de omgeving even te laten voor wat het is. Ten slotte begeleid ik je met EFT Tappen om aan je eigen situatie te werken dat ongeveer 30 minuten duurt.

Power Tapping
Workshops

Zet jezelf als eerste!

Wat kan EFT (Emotional Freedom Techniques) voor jou doen, hoe gaan we samen aan de slag en hoe kan je het zelf direct toepassen.

Verschillende workshops worden gegeven:

  • Basis EFT
  • Pijn en EFT 
  • Negatieve emoties en EFT 
  • Omgaan met het verleden
  • Gebeurtenis met Impact en EFT

Er is geen voorkennis nodig om mee te doen met een workshop. 

Interesse? Lees meer op onze workshops pagina.

“Ik ervaar meer rust na de Online Guided Power Tapping. Voor het eerst 6 uur aan een stuk ‘s nachts kunnen slapen. Heerlijk.”

Sonja

“De thuissituatie was zodanig veranderd in deze Corona tijd, dat de Online Guided Power Tapping hielp om de stress hierbij te verminderen.”

Christina

“Ik hou niet van zweven, maar heb verrassende genezingen gezien en ondervonden. Verder heerlijke retreat dagen op een perfecte locatie.”

Petra