fbpx

Kom in je kracht

Sandra_Workshop_6
Sandra_Workshop_5

Trauma’s, stress en negatieve gebeurtenissen wegen heel zwaar in de rugtas die we allemaal dragen. Wat er gebeurd is, is gebeurd. Dat kunnen we niet wissen en dat hoeft ook niet. Echter de zwaarte kunnen we eraf halen. De negatieve lading neutraliseren. Dat is wat EFT doet. Weer lucht krijgen en minder druk op je schouders. Minder of geen lichamelijke pijnen meer. Kan dat? Ja zeker.

In een Power Tapping Sessie gaan we samen aan de slag. Stap voor stap, laagje voor laagje, frame voor frame. Niet alles in 1 keer en in 1 sessie aanpakken. Je zal versteld staan wanneer je ziet welke ‘haken’ jij in je vroege jeugd al hebt gemaakt. Hoe komt het toch dat je opeens aan opa moet denken. Of die keer dat je van je fiets viel.

Mijn kennis over de ‘Zielsoorzaken van Ziektes’ pas ik bijna elke sessie wel toe. Heeft je klacht te maken met je moeder of je kinderen? Welke negatieve kernwaarde van toepassing is? Ongeloof van cliënten? Jazeker. Totdat ik het toelicht. Kwartjes vallen op zijn plaats. Ongelofelijk maar waar.

Wanneer je wilt kijken hoe EFT werkt en wat het voor jou kan doen, doe dan een keer mee met de Power Tapping Meditatie. Vaak in het Engels omdat er deelnemers meedoen die over de hele wereld verspreid zitten. Online Zoom Workshops worden met regelmaat gegeven. Hou de website in de gaten voor updates.

Je kan ook al aan de slag door de YouTube filmpjes te bekijken en mee te doen.

Liever (ook) met mij aan de slag? Ik leer je met alle liefde EFT en zie je graag online of hier in de praktijk.

Power Tapping
Sessies

Samen op weg naar je kracht

Trauma’s, stress en rouw resulterend in PTSS en burn-out werken verlammend. Je kracht is verdwenen. Hoe te handelen?

Power Tapping neemt deze verlamming weg en daardoor ontstaat ruimte om nieuwe plannen te maken. Maak die stappen en ga aan de slag om je plannen uit te voeren: op weg naar volledig in je kracht staan.

Ik bied individuele sessies aan en ook een pakket waarbij ik je een jaar lang begeleid.

Power Tapping
Meditaties

Een uurtje voor jezelf

Wekelijks Online Power Tapping (EFT) Meditaties! Om je eigen unieke situatie aan te pakken en zo goed mogelijk te neutraliseren. Doe mee en voel dat je stress direct verlaagd wordt.

We beginnen met de basis EFT. Vervolgens geven we aandacht aan onze ademhaling en een ABC methode om terug te komen in onszelf en de omgeving even te laten voor wat het is. Ten slotte een half uur de Power Tapping Meditatie (een geleide meditatie).

Power Tapping
Workshops

Zet jezelf als eerste!

Wat kan EFT (Emotional Freedom Techniques) voor jou doen, hoe gaan we samen aan de slag en hoe kan je het zelf direct toepassen.

Verschillende workshops worden gegeven:

  • Basis EFT
  • EFT bij lichamelijke pijnen
  • EFT bij negatieve emoties door de gevolgen van een trauma, rouw, stress, burn-out, PTSS 
  • Dealing with your Past

Er is geen voorkennis nodig om mee te doen met een workshop. Interesse? E-mail en je ontvangt in ieder geval een boekje waarin EFT kort wordt uitgelegd. 

“Ik ervaar meer rust na de Online Power Tapping Meditatie. Voor het eerst 6 uur aan een stuk ‘s nachts kunnen slapen. Heerlijk.”

Sonja

“De thuissituatie was zodanig veranderd in deze Corona tijd, dat de Online Power Tapping Meditatie hielp om de stress hierbij te verminderen.”

Christina

“Ik hou niet van zweven, maar heb verrassende genezingen gezien en ondervonden. Verder heerlijke retreat dagen op een perfecte locatie.”

Petra