fbpx

Documentaire Dissolving Trauma

Een documentaire over het oplossen van trauma's door Power Tapping (EFT & Coaching).

Wil je graag de documentaire Dissolving Trauma zien?

In maart en april hebben we verschillende webinars gehouden. De première was op 25 maart jl! Trots dat we zijn. 

Heb je het gemist? Bekijk dan de documentaire Dissolving Trauma On Demand via de website Dissolving Trauma

Op onze YouTube kanaal Dissolving Trauma kan je trailers en teasers over de documentaire zien.

Over de documentaire Dissolving Trauma

Sinds vorig jaar juni 2020 begeleid ik 7 deelnemers die trauma’s of PTSS-achtige klachten hebben en pas Power Tapping (EFT & Coaching) toe. Samen zijn we met hun klachten aan de slag gegaan (door o.a. met EFT de onderliggende negatieve emoties te neutraliseren) om hen zo weer terug in hun kracht te zetten. De ervaringen van 4 deelnemers zijn met de camera vast gelegd en daar is nu de documentaire Dissolving Trauma van gemaakt.

We werken samen met het Erasmus MC te Rotterdam om het stresshormoon cortisol in kaart te brengen. Van alle deelnemers hebben we een plukje haar mogen knippen voor dit onderzoek.  

De reden dat ik deze Dissolving Trauma Documentaire wilde maken, is om degene die in de knoop zitten, weer te kunnen laten genieten. Om ze zo weer onderdeel van de Happy Side of Life te laten zijn. Als laatste is het mijn grote wens dat verzekeringsmaatschappijen geïnteresseerd raken om EFT op te nemen in hun pakketten, zodat iedereen dit hulpmiddel kan gaan gebruiken.

Het labyrint van Chartres in het Oude Kerkje te Middelbeers.

Afgelopen vrijdag 16 oktober hebben we de groepsdagen met de deelnemers van de Documentaire Dissolving Trauma afgesloten met het labyrint van Chartres. Wat indrukwekkend! Wat een ervaring!

Op maandag 19 oktober werd het volgende artikel in het ED (Eindhovens Dagblad) gepubliceerd.

 

Labyrint van Chartres

Over het labyrint van Chartres

Het labyrint van Chartres is te vinden in de vloer van de kathedraal van Chartres in Chartres ten zuidwesten van Parijs. 

Het volgen van het pad van het labyrint is als het levenspad zelf. In het pad zitten vele wendingen. Het zijn de momenten van grote beslissingen. Er moeten knopen doorgehakt worden en angsten onder ogen worden gezien. Wie aan het einde van een wending van het pad – oftewel een cyclus in zijn leven – zit, kan niet om de bocht kijken. Hij weet niet waar zijn leven naar toe leidt. Het lopen van het labyrint zorgt vaak voor opluchting en inzichten.